WERKKONTAKT VOOR JOU

Waarom het MKB?


Werkkontakt richt zich met haar dienstverlening op het MKB en familiebedrijven. Dat doen we niet zo maar. Het MKB wordt over het algemeen gezien als de motor van de Nederlandse economie.

Ook niet zo verwonderlijk wanneer je bedenkt dat van alle Nederlandse bedrijven ruim 95% zich kenmerkt als MKB onderneming. Daarbij gaat het om ondernemingen tot maximaal 250 werknemers en een maximale jaaromzet van EUR 50 miljoen. Deze groep bedrijven is goed voor bijna 60% van de totale omzet van het Nederlandse bedrijfsleven en biedt werkgelegenheid aan ruim 60% van de Nederlandse beroepsbevolking.

Het MKB kent naar onze mening een groot aantal fantastische bedrijven die zeer innovatief zijn en kwalitatief hoogstaande producten en diensten leveren.

Omdat MKB bedrijven doorgaans 'plat' georganiseerd zijn, heb je al snel een breed takenpakket en zul je snel in staat kunnen zijn 'impact' te maken binnen het bedrijf en richting de markt.

Kijk voor meer info over het MKB op www.staatvanhetmkb.nl

Wie zoeken we?


Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar kandidaten die vaardigheden en competenties bezitten die voor het MKB nodig zijn.

Afhankelijk van het type opdrachtgever en de rol die je daar gaat vervullen zijn verschillende competenties in meer of mindere mate gewenst en zullen per procedure vastgesteld worden.

Over het algemeen kun je stellen dat je met onderstaande competenties een goede aansluiting binnen het  MKB en familiebedrijven zult hebben:

- Klantgerichtheid

- Initiatief

- Overtuigingskracht

- Sociabiliteit

- Organisatiebewustzijn


Tijdens een kennismakingsgesprek met ons zullen we uitgebreider stil staan bij de voordelen van werken binnen het MKB.


Welke functiegroepen?Wij bemiddelen in de breedte voor onze doelgroep. Daarom kun je bij ons terecht voor alle mogelijke functies binnen het MKB.


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een e-mail met je CV en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat voor onze opdrachtgevers bent.


Houdt voor actuele vacatures de Nederlandse banensites in de gaten zoals Monsterboard, Indeed, LinkedIn of Nationale Vacaturebank.


Wij komen graag je met in Kontakt!


Copyright © Werkkontakt BV - All Rights Reserved