Werkwijze

Hoe werken wij?


De aanpak van Werkkontakt is pragmatisch. Door onze kleine backoffice werken we slagvaardig, met korte lijnen en klantgericht.

Ons Werving en Selectie traject bestaat uit een aantal stappen:


Voorbereidingstraject

Gedurende de voorbereiding stemmen we met u de concrete behoefte af. Op basis hiervan maken wij een profielschets van de ideale kandidaat.


De Campagne

Standaard bieden wij een online wervingscampagne aan, waarbij we gebruikmaken van de grote vacaturesites van Nederland. Onze ervaring leert dat het merendeel van de vacatures op deze manier goede kandidaten oplevert. Bij zeer specialistische of lokale functies adviseren we doorgaans print als medium mee te nemen in de campagne.


Introductie van de kandidaten

Na de eerste screening door Werkkontakt van de kandidaten krijgt u maximaal 5 cv's van kandidaten waarvan wij de overtuiging hebben dat deze geschikt zijn voor de vacature.

Elke kandidaat die gepresenteerd wordt, heeft een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons gehad waarbij we uitgebreid stil staan bij de fit met de functie en uw organisatie.Kennismaking met uw organisatie en selectie

Uit de voorgeselecteerde kandidaten kiest u minimaal 3 waar u graag kennis mee maakt in een interview. Wij zijn bij elke eerste kennismaking aanwezig om zowel u als de kandidaat van een goede terugkoppeling te kunnen voorzien.

De eventuele vervolggesprekken, inclusief arbeidsvoorwaarden gesprek, neemt u zelf als opdrachtgever voor uw rekening.

Indien gewenst kan Werkkontakt adviserend optreden in het arbeidsvoorwaardentraject. Zeker bij organisaties waar geen eigen HR afdeling is ingericht kan dit van meerwaarde zijn.


Indiensttreding en nazorg

Nadat u met succes een kandidaat heeft selecteerd en arbeidsvoorwaardelijke afspraken heeft gemaakt, nemen wij een week voor het einde van de wettelijke proeftijd contact met u op voor een korte evaluatie.

Copyright © Werkkontakt BV - All Rights Reserved